Nagrada Regionalne privredne komore Kraljevo

Odlukom Skupštine Regionalne privredne komore Kraljevo, utvrđeno je pod kojim uslovima mogu biti dodeljivane nagrade Komore.
Nagrade Komore dodeljuju se kao izraz priznanja za izuzetne rezultate u poslovanju i drugim oblastima privređivanja, za izvanredan doprinos u ostvarivanju razvoja i unapređenja privrede kao i povodom značajnih i posebnih poduhvata ili jubileja.

Nagrade Regionalne privredne komore Kraljevo dodeljuju se :

  • Privrednim društvima i drugim pravnim licima, članovima Komore u obliku plakete za izuzetne rezultate u poslovanju, povećanju proizvodnje, izvoza i dobiti. U jednoj kalendarskoj godini može se dodeliti najviše pet nagrada.
  • Pojedincima i grupama u obliku diplome Regionalne privredne komore Kraljevo, i to za poseban doprinos u povećanju proizvodnje i dobiti koji su dali kao organizatori, menadžeri, inovatori, naučni radnici. U jednoj kalendarskoj godini može se dodeliti najviše pet nagrada.
  • Specijalna nagrada, koja se dodeljuje privrednim društvima i pojedincima povodom izuzetnih poslovnih poduhvata ili povodom jubilarnih godišnjica.
  • Diploma – Žena najbolji preduzetnik