Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

U Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo - Kontinuirano usavršavanje ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju

Od marta meseca 2016.godine, Regionalna privredna komora Kraljevo u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, će organizovati obuku za kontinuirano usavršavanje ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju. U skladu sa tač. 5. i 16. Odluke o sticanju zvanja i usavršavanju ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju („Službeni glasnik RS“, br. 38/2015), Narodna banka Srbije je sa Privrednom komorom Srbije zaključila Sporazum o obuci kandidata za polaganje stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika, odnosno ovlašćenog zastupnika u osiguranju i usavršavanju ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju.

Ovlašćeni posrednici, odnosno ovlašćeni zastupnici, na osnovu date Odluke, dužni su da se kontinuirano usavršavaju radi obavljanja poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju i to najmanje 20 časova u toku kalendarske godine.

Lica koja su do 27.juna 2015. godine, steklazvanje ovlašćeni posrednik, odnosno ovlašćeni zastupnik, dužna su da se do 1.jula 2016.godine kontinuirano usavršavaju najmanje 20 časova, i da Narodnoj banci Srbije dostave dokaz o tome – do 1.avgusta 2016.godine – u suprotnom smatraće se da ne ispunjavaju uslove u vezi s potrebnim stručnim kvalifikacijama.

O terminima obuke ćemo Vas naknadno obavestiti.

Prilog:Odluka o sticanju zvanja i usavršavanju ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju

Kontakt osoba:

Zorica Lešević i Ivana Marković 036/334-655

Prilog: