Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Održan seminar o naplati inostranih potraživanja i provere boniteta kompanija u inostranstvu

Regionalna privredna komora Kraljevo u saradnji sa kompanijom „Coface Srbija",9.juna 2016.godine organizovala je besplatan seminar na temu uspešne naplate inostranih potraživanja i provere boniteta kompanija u inostranstvu.

Cilj ovog seminara je informisanje i unapređenjeposlovanja privrednikasapodručjaRaškog i Moravičkog okruga koja posluju sa inostranstvom.

Aleksandar Kurkanović, direktor prodaje i Milka Zakić, menadžer prodaje, prezentovali su učesnicima glavne usluge „Coface-a“.

Glavni zadatak „Coface-a“ je zaštita preduzeća od neplaćenih faktura koje mogu ugroziti njihovo poslovanje. Izveštaj o bonitetu predstavlja osnovni proizvod koji kompanija nudi na našem tržištu.

Kako vas vide vaši partneri? Da li vas interesuje vaša kreditna ocena? Da li znate koliki je vaš kreditni limit? To su samo neka od pitanja koja rešavate kreditnim izveštajima bonitetne kuće „Coface“.

Kreditni izveštaji omogućavaju korisnicima pristup online bazi podataka koja sadrži više od 12 miliona preduzeća iz zemalja srednje i istočne Evrope, izveštaje koji uključuju ocenu kreditne sposobnosti, podatke o plaćanju i maksimalne preporučene kreditne limite, godišnju reviziju 4,2 miliona kompletnih setova finansijskih izveštaja, informacije u vezi nesolventnosti za više od 570.000 preduzeća iz zemalja srednje i istočne Evrope.

„Coface“, je u lokalnom partnerstvu sa kompanijom „AXA Neživotno osiguranje“ u segmentu osiguranja potraživanja.

Kompanija „Coface“ je u saradnji sa Privrednom komorom Srbije razvila projekat sertifikacije Excellent SME Srbija, kako bi potpomogla i promovisala preduzeća iz ovog sektora.

Sertifikat Excellent SME ima za cilj stvaranje mreže odličnih malih i srednjih preduzeća, njihovog umrežavanja i stvaranja tržišta sigurnijeg za poslovanje.