Regionalna privredna komora Kraljevo učestvovala na XVII sajmu "INOCOOP 2016" u Zrenjaninu, od 25. do 27.08.2016. god.

Regionalna Privredna komora Kraljevo je uzela učešće na XVII Međunarodnom sajmu inovacija, kooperacija i preduzetništva “INOCOOP 2016”. U okviru Sajma, održani su “Dani Kraljeva u Zrenjaninu” i potpisan Sporazum o saradnji između Turističke organizacije Kraljeva i JP Turistički centar grada Zrenjanina.  

Na štandu Regionalne privredne komora Kraljevo predstavilo se 7 firmi i Turistička organizacija Kraljeva. Firme koje su se predstavile su: “NSM PARKET” iz Kraljeva, “AFIX” iz Kraljeva, “TIGER EKO” Kraljevo, ”BIN METAL” – Čačak, “CHIPS WAY” Čačak, “POLO” – Čačak, “ELESTRA” Čačak i Turistička organizacija grada Kraljeva.

Pored izložbenog dela, predstavnici firmi su imali priliku da učestvuju u nizu pratećih sajamskih događaja i stručnih skupova. Imajući u vidu da je ova godina preduzetništva sajam je bio posvećen afirmaciji i daljem jačanju preduzetništva kao pokretača privrednog razvoja. Učestvovalo je više od 200 izlagača iz zemlje i inostranstva. Na sajmu je učestvovao veliki broj preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva. Prisustvo stranih izlagača i učesnika daje ovom sajmu međunarodni značaj i predstavlja šansu za uspostavljanje kontakata i saradnje sa partnerima iz drugih zemalja. Štand Regionalne privredne komora Kraljevo su posetili, pored Predsednika Pokrajinske vlade gosp. Igor Mirović, Igor Cvetković, član Gradskog veća grada Kraljeva, Predstavnici grada i Komore Temišvara, predstavnici iz Mađarske i drugi.

Bilo je interesovanje za uspostavljanje novih kontakata, sa preduzećima sa našeg područja.