Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Regionalna privredna komora Kraljevo učestvovala na 5. Međunarodnom sajmu "ZDRAVO-DOMAĆE -PRIRODNO" u Zaječaru, od 30.septembra-01.oktobra 2016.

Regionalna Privredna komora Kraljevo je uzela učešće na V Međunarodnom sajmu “ZDRAVO-DOMAĆE-PRIRODNO” u Zaječaru. U okviru Sajma, “ZDRAVO-DOMAĆE-PRIRODNO” održan je Sajam finansiranja i Sajam turizma.  

Na štandu Regionalne privredne komora Kraljevo predstavilo se pet firmi i Turistička organizacija Guče. Firme koje su se predstavile su: „BRIK“ iz Kraljeva, “NSM PARKET” iz Kraljeva, “TIGER EKO” Kraljevo, “MILKOP” Raška i “ELESTRA” Čačak.

Na sajmu je učestvovao veliki broj preduzetnika, preduzeća i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva. Prisustvo stranih izlagača i učesnika daje ovom sajmu međunarodni značaj i predstavlja šansu za uspostavljanje kontakata i saradnje sa partnerima iz drugih zemalja.