Održan seminar na temu "Planiranje nabavki i izrada plana nabavki za 2017.godinu"

Na zahtev preduzeća sa područja RPK Kraljevo koja učestvuju u javnim nabavkama 26.decembra 2016. održan je seminar u Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo, na temu: Planiranje nabavki i izrada plana nabavki za 2017.godinu i kvartalno izveštavanje.

Učesnici seminara (Putevi Kraljevo,Čistoća Kraljevo,Toplana Kraljevo, Biblioteka Stefan Prvovenčanin Kraljevo, Optša bolnica Studenica,Dom zdravlja Kraljevo,Gradska uprava Kraljeva, Direkcija za planiranje i izgradnju Kraljevo,JKP Čačak, Grejanje Čačak) upoznati su sa softverskom aplikacijom i sa mogućim problemima i greškama koje se pojavljuju prilikom izrade plana i slanja izveštaja Upravi za javne nabavke.

Odlični predavači, Danijela Bokan iz Ministarstva finansija- šef službe za finansijsko upravljanje i kontrolu; dugogodišnji rukovodilac na poslovima planiranja nabavki i kvartalno izveštavanje u Upravi za javne nabavke i Gordana Predić, šef informatike u SO Čukarica, autor softverske aplikacije za planiranje  nabavki i kvartalno izveštavanje razjasnile su sve dileme koje su imali učesnici seminara. Zaključak svih učesnika bio je da je ovakva vrsta seminara veoma dobra i da treba nastaviti sa ovakvom praksom.