Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Sajam kompanija iz provincije Zhejiang NR Kina, 18-20 maja 2017, Belmaks centar, Beograd

Привредна комора Србије и Амбасада Народне Републике Кине у Београду

позивају Вас на

 Сајам репрезентативних компанија из НР Кине, провинција Џеђијанг

 -  18 - 20. маја 2017.године, Белмакс центар, Аутопут 20,  Београд -

 Сектор за трговину Владе провинције Џеђијанг (Department of Zhejiang Commerce), једне од привредно најразвијенијих провинција НР Кине, организује Сајам у Белмакс центру,  у циљу промоције својих производа и бољег повезивања српских и кинеских компанија.

 Преко 60 компанија произвођача из Џеђијанга, изложиће на штандовима у Белмакс центру своје производе из следећих области:

·        

електроника и електротехника,

·        

грађевински материјал,

·        

декорација (за кућу и купатило, намештај и др.),

·        

расвета,

·        

машине и пратећа опрема

У директном контакту са кинеским компанијама, бићете у прилици да разговарате о потенцијалној сарадњи. Списак кинеских компанија достављамо у прилогу.

 Такође, позвамо Вас на свечано отварање Сајма које је планирано  за четвртак, 18.мај о.г. у 10,30 часова у Белмакс центру, на коме ће бити присутни високи званичници Р.Србије и НР Кине.

 Провинција Џеђијанг лоцирана је на југоисточној обали реке Јанцекјанг, северно од Шангаја. Главни град Ханџоу је економски, културни, научни и образовни центар. Провинција има 55,3 милиона становника. У 2015.години, БДП је износио 688,5 милијарди УСД, са растом од 8%. У прошлој години, инвестиције ове провинције у иностранству износиле су 14 милијарди УСД, док је провинција примила 17 милијарди УСД директних страних инвестиција.

 Уколико сте заинтересовани за посету Сајму у Белмакс центру, молимо да потврдите присуство једноставним одговором на мејл. Контакт особа у ПКС, Миланка Стојаковић, телефон 011 3300 920 или 3300 966, ел.пошта milanka.stojakovic@pks.rs .