Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Profesionalni upravnici – ambasadori kulture stanovanja

U Privrednoj komori Srbije – Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo od četvrtka 29. juna 2017. godine počela je Obuka za profesionalne upravnike zgrada, koja će se realizovati do 13 jula 2017. godine. Obuka će trajati 7 dana, odnosno 50 školskih časova.

Da bi fizičko lice moglo da stekne kvalifikaciju profesionalnog upravnika, treba da ima završenu srednju školu u četvorogodišnjem trajanju, položen ispit i licencu, kao i da bude upisano u registar koji vodi Privredna komora Srbije. U registar profesionalnih upravnika ne može se upisati osuđivano lice za krivično delo koje ga čini nedostojnim ili nepodobnim za obavljanje poslova profesionalnog upravnika. Poslovima profesionalnog upravljanja mogu da se bave privredna društva ili preduzetnici (organizator profesionalnog upravljanja), angažovanjem lica koje ispunjava uslove za profesionalnog upravnika. Organizator profesionalnog upravljanja ima pravo da se bavi poslovima profesionalnog upravljanja ako ima najmanje jedno lice u radnom odnosu na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom, koje je upisano u registar profesionalnih upravnika koji vodi Privredna komora Srbije.

 

U Komori Kraljevo obuku pohađa 30 polaznika iz Kraljeva, Čačka, Novog Pazara, Gornjeg Milanovca, Vrnjačke Banje i Beograda.