Seminar "Primena pravilnika o obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije o PDV i o obliku i sadržini pregleda obračuna PDV i popunjavanje obrasca POPDV"

Privredna komora Srbije u saradnji sa Poreskom upravom Republike Srbije organizuje seminar na temu: „Pravilnik o obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije o PDV i o obliku i sadržini pregleda obračuna PDV i popunjavanje obrasca POPDV"
Seminar će biti održan u sredu, 1. avgusta 2018. godine sa početkom u 10 časova, u zgradi RPK Moravičkog i Raškog upravnog okruga, ulica Omladinska 2 u Kraljevu, u maloj sali na I spratu.

Seminar je namenjen zaposlenima u pravnom i finansijkom sektoru, preduzetnicima i fizickim  licima koja su poreski obveznici.
Pitanja za predstavnike Poreske uprave RS možete dostaviti najkasnije do petka, 27. jula 2018. godine, na e-mail adresu: ivana.markovic@pks.rs
Molimo da učešće na seminaru potvrdite elektronskim putem na sledeću e-mail adresu: ivana.markovic@pks.rs
Za više informacija obratite se Ivani Marković, samostalnom stručnom saradniku za poljoprivredu PKS - RPK Moravičkog i Raškog upravnog okruga na telefon 036/322-495 ili mob:066/875-05-42.

Seminar Pravilnik PDV, 1.8.2018. Kraljevo.pdf